aboutus

Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd.

Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: YG επιδείξεις
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 900 Million-1000 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2000
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. οπτικοηλεκτρονικής YouGuang Guangzhou, ΕΠΕ, που καθιερώνεται στο έτος 2000, είναι διαφημιστική επιχείρηση ολοκλήρωσης συστημάτων εξοπλισμού επίδειξης. Η επιχείρησή μας έχει τη συνολική επένδυση US$ 6 εκατομμύρια, εγκαταστάσεις παραγωγής 8000 τετρ.μέτρων, προηγμένος εξοπλισμός, άριστη Ομάδα Διοίκησης, ακριβές σύστημα διαχείρισης, συμμορφώθηκε σταθερά Ι S Ο 9 0 0 1 ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Είμαστε ένας επαγγελματίας που ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη, την πώληση και την υπηρεσία των ειδών μιας ποικιλίας προϊόντων επίδειξης, που κυμαίνονται από το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης LCD, επίδειξη των οδηγήσεων, σταθμός τηλεφωνικής χρέωσης, ελαφρύ κιβώτιο των οδηγήσεων, ηλιακό ελαφρύ κιβώτιο, Λ Γ Π στα παραδοσιακά προϊόντα αφισών. Βρισκόμαστε σε Guangzhou, Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Το όραμά μας πρόκειται να γίνει μια μεγάλη έκταση του διαφημιστικού προμηθευτή προϊόντων επίδειξης, για να προσφέρει στους πελάτες μας μια μιας στάσης συνολική υπηρεσία λύσης. Μέχρι 20 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, η ισχυρή ομάδα Ε&Α, προσάρμοσε την πείρα προϊόντων, καλός ποιοτικός έλεγχος παραγωγής. Τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Γερμανία και δωδεκάδα των χωρών σε όλο τον κόσμο. Με την αξία πυρήνων «εμπιστοσύνης μας, ενθουσιασμός, σεβασμός, μεταφορά γνώσης, καινοτομία», πιστεύουμε ότι Youguang θα ήταν στη θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και χαιρετίζουμε τη συνεργασία με τους πελάτες από παντού του κόσμου.

     

Ιστορία

Η οπτικοηλεκτρονική Co. Youguang Guangzhou, ΕΠΕ, υπο--επιχείρηση της ομάδας της Ταϊβάν Wahlee, ιδρύθηκε το 2000. Είναι επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας εφαρμογής οδηγήσεις και LGP (ελαφριά επιτροπή οδηγών) ενσωματωμένες. Η επιχείρηση έχει τη συνολική επένδυση US$ 6 εκατομμύρια, εγκαταστάσεις παραγωγής 8000 τετρ.μέτρων, προηγμένος εξοπλισμός, άριστη Ομάδα Διοίκησης, ακριβές σύστημα διαχείρισης, συμμορφώθηκε σταθερά ποιοτικό σύστημα ελέγχου ISO9001. Η επιχείρηση ενσωμάτωσε την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις σε μια ενότητα και έχει γίνει άριστη επιχείρηση στον τομέα των επιδείξεων διαφήμισης των οδηγήσεων, του φωτισμού των οδηγήσεων και της βιομηχανίας LGP.

                                                               

Το 2010, η επαγγελματική μηχανή δοκιμής μονάδων λούμεν παρουσιάστηκε μέσα, μπορούμε άμεσα να δούμε και να συγκρίνουμε την αποδοτικότητα φωτισμού των προϊόντων των οδηγήσεων.

Το 2016, το λέιζερ που διαστίζει τη μηχανή παρουσιάστηκε μέσα. Οι ελαφριές γραμμές παραγωγής πιάτων οδηγών επεκτάθηκαν.

Από το 2010 τώρα, η επιχείρησή μας θα παρευρισκόταν στη διεθνή έκθεση έκθεσης στην Κίνα κάθε χρόνο, για να εισαγάγει τα νέα προϊόντα μας στους πελάτες, όπως η Γερμανία Euroshop, γ-αστέρι της Σαγκάη και ΝΗΣΙ Guangzhou.

    

Υπηρεσία

Εγκαθιστάμε για να παρέχουμε την έγκαιρη και επαγγελματική υπηρεσία που εδρεύει στις ειδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Το depatment πωλήσεών μας μπορεί να τηρήσει στην επαφή με σας μέσω όλων των διαδικασιών από inqury την παράδοση των φορτίων, όλα τα μέλη πωλήσεων μπορούν να μιλήσουν τα ρευστά αγγλικά, στο slove όλο το πρόβλημα εσείς μπορεί να αντιμετωπίσει. Επίσης έχουμε καρυκεψει την έρευνα και το τμήμα ανάπτυξης, τα σχέδια και οι λεπτομέρειες θα διαβιβάζονταν σε σας για τον έλεγχό σας πριν από την παραγωγή μας των αγαθών. Η προσαρμογή είναι διαθέσιμη.

Η υπηρεσία μας:

7x24h έγκαιρος ανατροφοδοτήστε για την έρευνα ή την ερώτησή σας

Διαταγή δειγμάτων για τη δοκιμή και την επιβεβαίωσή σας

Μαζική παράδοση διαταγής μέσα σε 20 ημέρες

Σκέψη Professtional για το σχέδιο των προϊόντων

                        

Τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για να λύσει όλα τα πιθανά ζητήματα.

Κύρια προϊόντα: Ελαφρύ κιβώτιο οδηγήσεων, σύστημα σηματοδότησης LCD, επίδειξη των οδηγήσεων, σταθμός χρέωσης, ελαφριά επιτροπή οδηγών.

 

Αγορές: Βόρεια Αμερική 40,00%

 

Εγχώρια αγορά 15,00%

 

Ωκεανία 25,00%

 

Άλλοι 20%

 

 

 

 

Η ομάδα μας

    «καινοτομία - οδηγημένος» «απευθυνόμενος στην αγορά» «προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες» είναι η προσέγγιση κύριας επιχείρησης μας.

 

    Η έρευνα και αναπτύσσει την ομάδα είναι το σημαντικότερο τμήμα μας στην επιχείρησή μας, η απαίτηση πελατών μπορεί να ικανοποιήσει από το αντίστοιχο σχέδιό τους, και είναι πεπειραμένοι μηχανικοί για περισσότερο από 10 έτη.

    Έχουμε επίσης μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων για να διατηρήσουμε επαφή με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, και η ευθύνη τους καταλαβαίνει πλήρως τις μοναδικές ανάγκες των διαφορετικών πελατών και μοιράζεται τις ιδέες με την ομάδα Ε&Α μας, κατόπιν φέρνει τα άριστα προϊόντα μας στους πελάτες μας επιτέλους.

    Εν τω μεταξύ, έχουμε ακριβή και αρμόδια QC ομάδα, θα ελέγξουν τα προϊόντα κάθε batch με πολλούς λεπτομέρειες και επαγγελματικούς εξοπλισμούς μόλις τελειώσουν τους, ο υψηλός - η ποιότητα εξασφαλίστηκε από αυτόν τον τρόπο.

    Όλες οι ομάδες είναι σε συνεργασία μαζί για την καλύτερη υπηρεσία για σας--οι πελάτες μας.

   

Στοιχεία επικοινωνίας